Offentlig sikkerhed / Smart Cities

Smart Cities er bygget på et backbone af kommunikation, smart-forbindelser og integrationer mellem de forskellige lokale service-subsystemer, der udgør en by. Målet er at forbedre den offentlige tryghed, sikkerhed, bæredygtighed, trafikstyring og transporttjenester.

Oplev IC Edge - Ny generation af intelligent kommunikation

IC-Egde er en ny intelligent intercom kommunikationsløsning. Uden brug af server-systemer og i få, simple trin, sikrer du en effektiv, fleksibel løsning, der kan integreres med andre kommunikations-systemer. Med klar lyd og tilgængelighed, helt ud i yderste led, hvor end man befinder sig.

Download IC-Edge brochure

Besøg også vores IC-Edge website hvor du finder mere information om løsninger og produkter

Løsninger og fordele

Information- og nødopkaldsenheder

Vores udendørs, special-designede intercom informations- og nødopkaldsenheder giver optimal dækning. De kan placeres overalt i samfundet og har stemmeaktivering, der kan konfigureres til at aktivere nødopkald eller udløse lokale kameraer.

Besøgs- og adgangskontrol

Når du placerer Zenitel Turbine IP-intercom-enheder ved døre,  parkeringsområder og andre indgange, giver de dig mulighed for at byde folk velkommen, identificere dem og lukke dem ind via fjernbetjening. Vores stationer er hærværk-, vand-, snavs- og støvbestandige og kan placeres hvor som helst, uden at du skal bekymre dig om slidtage. Vores markedsledende audio- og støjreduktion giver dig klar og kraftfuld lyd på trods af baggrundsstøj fra mennesker og trafik, og de indbyggede kameraer giver dig visuel verifikation under opkald.

Højtalerudkald til information og nødsituationer på tværs af byen

Alle vores intercom-stationer har kraftfulde, indbyggede højttalere, der giver dem dobbelt funktionalitet som informationssystemer til højtalerudkald, uden du behøver at installere yderligere udstyr.

Intercom-stationerne reducerer ikke kun installationstid og den nødvendige plads. De tillader også højtalerudkald i områder, hvor andet udstyr ikke kan installeres på grund af infrastruktur eller andre hensyn. Det gør det let at forbinde informations-dækning ved transportknudepunkter, vejtunneler, kraftanlæg og anden infrastruktur med resten af byen.

Vi leverer

Overlegen lydkvalitet

Din evne til at høre, blive hørt og blive forstået i nødsituationer er afgørende. Zenitels intelligente kommunikationssystemer anvendes over hele verden på grund af deres uovertrufne lyd og lydkvalitet.

Skalerbarhed

Dine kommunikationsbehov kan forandres og vokse over tid. Vores løsninger er skalerbare, så de kan møde både dine nuværende og fremtidige behov.

Integreret kommunikation

Den nye generation af intelligente kommunikationssystemer tilbyder  problemfri integration til andre krævende kommunikations- og sikkerhedsløsninger ved at understøtte åbne IP standarder og en lige-ud-af-boksen løsning.

Overlegen lydkvalitet

Vores løsninger opfylder IT-kravene til missionskritiske systemer – de er ikke kun meget tilgængelige, pålidelige, skalerbare og lette at vedligeholde, men giver dig også tilstrækkeligt værn mod trusler og angreb udefra.

Zenitel er specialister i at levere intelligente kommunikationsløsninger, der giver dig mulighed for at høre, blive hørt og forstået - hver gang.

Kontakt os