Sikring af bygninger - Vi håndterer dagens udfordringer

Finanssektoren, indkøbscentre, hoteller, fængsler, uddannelsesinstitutioner mv. bliver i højere og større grad udfordret på, om de har de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger til, at håndtere en kritisk situation.

Det mest grundlæggende er hurtig, tydelig og klar kommunikation, hvor behovet for at høre, blive hørt og blive forstået, er afgørende.

Zenitels intelligente kommunikationsløsninger gør dig i stand til at se, høre og interagere fra stort set alle områder, så du kan imødekomme de stigende krav til effektiv kommunikation og høj sikkerhed.

Med vores IP-intercom løsningere og højttalere kan du forbedre din bygnings sikkerhedsforanstaltninger såsom CCTV overvågning og adgangskontrolsystemer ved at tilføje muligheden for at tale og lytte.

Se produkter på vores globale website zenitel.com

Løsninger og fordele

Adgangskontrol ved indgange og afspærringer

Vores intercom stationer giver dig mulighed for at identificere besøgende via både lyd og video og guide dem videre, til hvor de skal være. Vi leverer klar og tydelig lyd uanset baggrundsstøj.

Information og nødopkald

Vores intercom stationer sikre kommunikation til og fra fællesarealer, mødelokaler og andre centrale lokaler i hele bygningen, så du kan give ansatte og besøgende vigtige oplysninger hurtigt og klart.

Receptionsområder

Ud over at give dig mulighed for at besvare opkald, gør vores stationære intercom stationer det enkelt at foretage og udsende Public Announcement. Og med  Zenitel Mobile-app øger du fleksibiliteten ved muligheden for at viderestille opkald fra dit skrivebord til din mobiltelefon.

Elevatorer

I tilfælde af nødsituationer eller tekniske vanskeligheder med dine elevator-systemer, hjælper vores indbyggede intercom-systemer øjeblikkeligt med automatiske meddelelser der fortæller folk, at hjælp er på vej. Dernæst kan personalet kommunikere med dem, der har behov for hjælp.

Beredskab

Uanset om du skal kommunikere generel information ud i hele bygningen eller til specifikke sektioner eller områder, så har vi produkter og løsninger der dækker dine behov. Vores løsninger hjælper dig også med at reagere på nødsituationer med både forindspillede og manuelle meddelelser.

Integration med øvrige sikkerhedssystemer

Audio tilfører værdi til enhver sikkerhedsforanstaltning og den lydkvalitet, vi leverer, kan give dig øget interaktion i mange sikkerhedssituationer. Vi sikrer samtidig, at vores løsninger kan integreres med en lang række af andre førende sikkerhedssystemer der giver øget sikkerhed, enkelhed og lettere administration af alle sikkerhedssystemer.

Vi leverer

Overlegen lydkvalitet

Din evne til at høre, blive hørt og blive forstået i nødsituationer er afgørende.

Zenitels intelligente kommunikationssystemer anvendes over hele verden på grund af deres uovertrufne lyd og lydkvalitet.

Integreret kommunikation

Den nye generation af intelligente kommunikationssystemer tilbyder  problemfri integration til andre krævende kommunikations- og sikkerhedsløsninger ved at understøtte åbne IP standarder og en
lige-ud-af-boksen løsning.

Skalerbarhed

Dine kommunikationsbehov kan forandres og vokse over tid. Vores løsninger er skalerbare, så de kan møde både dine nuværende og fremtidige behov.

Sikkerhed

Vores løsninger opfylder IT-kravene til missionskritiske systemer – de er ikke kun meget tilgængelige, pålidelige, skalerbare og lette at vedligeholde, men giver dig også tilstrækkeligt værn mod trusler og angreb udefra.

DOWNLOAD DATABLADE/BROCHURER

Løsningsbeskrivelse – Sikring af bygninger

Løsningsbeskrivelse – Uddannelses faciliteter

Løsningsbeskrivelse – Skoler og børnehaver

Løsningsbeskrivelse – Universiteter o. lign

Løsningsbeskrivelse – Elevatorer

Løsningsbeskrivelse – Elevatorer – Audio

Løsningsbeskrivelse – Parkeringsanlæg

Løsningsbeskrivelse – Tunnel

Løsningsbeskrivelse – Sundhedssektor

Løsningsbeskrivelse – Lufthavne

Zenitel er specialister i at levere intelligente kommunikationsløsninger, der giver dig mulighed for at høre, blive hørt og forstået - hver gang.

Kontakt os