Effektive kommunikationsløsninger til Detailhandel

Omgående kommunikation til dine kunder, er nøglen til at levere en god kundeoplevelse. Desuden forbedrer det dine kunder og medarbejderes sikkerhed.

Når du tilføjer vores IP-intercom og højttalere til dine faciliteter forbedrer det dine sikkerhedsforanstaltninger såsom CCTV og adgangskontrolsystemer ved både at give dig mulighed for at tale og lytte.

Se produkter på vores globale website zenitel.com

Løsninger og fordele

Kontroller adgang til læsseramper mv.

Vores intercom giver dig mulighed for at se, tale med og overvåge alt personale, der bevæger sig ind og ud af distributionsområder.

Vareudlevering

Vores intercom-stationer gør det let at hjælpe kunder, der ankommer til vareudlevering. Ved ankomst kan de anvende intercom-stationer til at kontakte personalet for at få udlevereret vare eller få anden hjælp.

Højttalerudkald

Uanset om du kalder medarbejdere til bestemte sektioner eller annoncerer butiksinformation til kunder, dækker vores produkter dine behov. De hjælper dig også med at reagere rigtigt i nødsituationer med både indspillede og manuelle meddelelser.

Fjernbetjening af kontrolrum

Vi gør det let for dig at administrere dine opkald og at lave højtalerudkald via dit kontrolrums masterstationer. Med Zenitels mobil-app kan du let viderestille opkald fra dit skrivebord til din mobiltelefon.

Overvåg og beskyt inventar og varer af høj værdi

Beskyt dine værdigenstande og identificer dem, der kommer ind i de områder af din butik, hvor du opbevarer dem. Vores kommunikations-systemer giver dig lydoptagelser fra udvalgte butiksområder, og giver dig mulighed for at kontrollere, hvem der kommer ind, og hvem der forlader områderne.

Overvågning

Vores produkter giver dig effektiv overvågning af dit område ved at sende automatiske advarsler baseret på CCTV, der identificerer mistænkelig adfærd.

Oplysningspunkter

Giv dine kunder og dit personale den bedste service overalt i din butik ved hjælp af vores intercom informations-stationer, der giver dem mulighed for at bede om din hjælp eller at få mere information – uanset hvor de har brug for det.

Effektiv kommunikation med personalet

Effektiv kommunikation er afgørende i detailbutikker. Vores intercom-stationer kan let integreres med dine andre kommunikationsløsninger og forbindes med radio, trådløse telefoner og andre enheder.

Integration med dit sikkerhedssystem

Du kan forbedre din sikkerhed ved at tilføje god lydkvalitet og videostreams til din adgangskontrol og CCTV

  • Intercom-stationer, der understøtter industristandarden for interoperabilitet med sikkerhedssystemer
  • Direkte integration med din bygnings sikkerhedsplatform, der sikrer:
    • Forbedret sikkerhed fordi vores løsninger leverer lyd ud over CCTV
    • Enkel brug af systemet fordi operatører håndterer alt fra det samme panel
    • Nemmere administration og systemadministration til lavere omkostninger

Vi leverer

Overlegen lydkvalitet

Din evne til at høre, blive hørt og blive forstået i nødsituationer er afgørende.

Zenitels intelligente kommunikationssystemer anvendes over hele verden på grund af deres uovertrufne lyd og lydkvalitet.

Skalerbarhed

Dine kommunikationsbehov kan forandres og vokse over tid. Vores løsninger er skalerbare, så de kan møde både dine nuværende og fremtidige behov.

Integreret kommunikation

Den nye generation af intelligente kommunikationssystemer tilbyder  problemfri integration til andre krævende kommunikations- og sikkerhedsløsninger ved at understøtte åbne IP standarder og en lige-ud-af-boksen løsning.

Sikkerhed

Vores løsninger opfylder IT-kravene til missionskritiske systemer – de er ikke kun meget tilgængelige, pålidelige, skalerbare og lette at vedligeholde, men giver dig også tilstrækkeligt værn mod trusler og angreb udefra.

Se vores video om

IC-Egde er en ny intelligent intercom kommunikationsløsning. Uden brug af server-systemer og i få, simple trin, sikrer du dine kunder en effektiv, fleksibel løsning, der kan integreres med andre kommunikations-systemer. Med klar lyd og tilgængelighed, helt ud i yderste led, hvor end man befinder sig.

Download IC-Edge brochure

Besøg også vores IC-Edge website hvor du finder mere information om løsninger og produkter

Zenitel er specialister i at levere intelligente kommunikationsløsninger, der giver dig mulighed for at høre, blive hørt og forstået - hver gang.

Kontakt os