Radiokommunikation og Intercom løsninger til industri og produktion.

Alle i industrien søger at blive bedre, hurtigere og mere effektive – og det stiller krav til effektive og pålidelige kommunikationssystemer. Zenitel tilbyder et bred spektrum af intelligente kommunikationsløsninger, der tilgodeser industriens behov for effektiv og økonomisk kommunikation. Vores løsninger er designet til at give alle operatører mulighed for at kommunikere til hele anlægget, til valgte zoner, udføre Public Address – eller mødmeddelelser og meget mere.

Se alle vores produkter på vores globale website zenitel.com

Løsninger og fordele

Skær igennem støjen og bliv hørt og forstået - hver gang.

Radio kommunikation med integration til virksomhedens øvrige kommunikationsløsninger

Med mere end 100 års erfaring på området tør vi godt kalde os for specialister i Land mobil radiokommunikation. Vi leverer DMR, TETRA og UHF/VHF Radioløsninger til alle faggrupper. Og vi sikre at din radioløsning er integereret med øvrige kommunikation og sikkerhedsløsninger. Vi er Motorola reseller og har et bredt program af radioer og tilbehør.

Besøgs og adgangskontrol til indgange, porte mv.

Industrielle faciliteter har ofte en række zoner hvor det er vigtigt, at adgangen til disse områder overvåges og kontrolleres. Vores intercom stationer giver dig mulighed for at identificere besøgende via både lyd og video og guide dem videre, til hvor de skal være. Vi leverer klar og tydelig lyd, uanset baggrundsstøj.

Kommunikation i ATEX og eksplosive miljøer

I alle situationer, hvor kommunikation med personale der arbejder i eksplosive miljøer er afgørende, er vores løsninger og produkter som f.eks. radioer og intercom enheder både sikre, robuste og certificeret til at modstå varme, eksplosiver og andre miljøfarer.

Klar og sikker kommunikation i støjende miljøer

Når støj-niveauerne svinger, arbejder vores løsninger og systemer proaktivt for at reducere virkningen af ​​baggrundsstøj. Dette muliggør klar kommunikation i bl.a produktions-områder, lagre og andre tekniske rum.

Kontrol af områder og alarmer

Industrielle områder har ofte en stor omkreds, hvor Zenitel’s kommunikationsløsninger er den perfekte tilføjelse til f.eks. fysiske barrierer, sensorer, CCTV og andre sikkerhedsforanstaltninger. Når en alarm udløses, kan vores produkter anvendes til at sende automatiserede meddelelser direkte til de udløste sensorer og det nødvendige personale som skal håndtere situationen.

Effektiv kommunikation både i nødsituationer og hverdagssituationer

Uanset om du skal kommunikere generel information ud til hele området eller til specifikke produktions- eller lagerområder, har vi produkter og løsninger der dækker dine behov. Vores løsninger hjælper dig også med at reagere på nødsituationer med både forindspillede og manuelle meddelelser.

Oplev IC-Edge - Ny Intelligent Kommunikations platform

IC-Egde er en ny intelligent intercom kommunikationsløsning. Uden brug af server-systemer og i få, simple trin, sikrer du en effektiv, fleksibel løsning, der kan integreres med andre kommunikations-systemer. Med klar lyd og tilgængelighed, helt ud i yderste led, hvor end man befinder sig.

Download IC-Edge brochure

Besøg også vores IC-Edge website hvor du finder mere information om løsninger og produkter

Vi leverer

Overlegen lydkvalitet

Din evne til at høre, blive hørt og blive forstået i nødsituationer er afgørende. Zenitels intelligente kommunikationssystemer anvendes over hele verden på grund af deres uovertrufne lyd og lydkvalitet.

Skalerbarhed

Dine kommunikationsbehov kan forandres og vokse over tid. Vores løsninger er skalerbare, så de kan møde både dine nuværende og fremtidige behov.

Integreret kommunikation

Den nye generation af intelligente kommunikationssystemer tilbyder  problemfri integration til andre krævende kommunikations- og sikkerhedsløsninger ved at understøtte åbne IP standarder og en lige-ud-af-boksen løsning.

Sikkerhed

Vores løsninger opfylder IT-kravene til missionskritiske systemer – de er ikke kun meget tilgængelige, pålidelige, skalerbare og lette at vedligeholde, men giver dig også tilstrækkeligt værn mod trusler og angreb udefra.

DOWNLOAD DATABLADE/BROCHURE

Løsningsbeskrivelse – Industri

Løsningsbeskrivelse – Parkeringsanlæg

Løsningsbeskrivelse – Lufthavne

IC-Edge – Brochure

Zenitel er specialister i at levere intelligente kommunikationsløsninger, der giver dig mulighed for at høre, blive hørt og forstået - hver gang.

Kontakt os