Intercom – samtaleanlæg til mange formål

Samtaleanlæg, dørtelefonsystem, port- og gateanlæg.

Hos Zenitel udvikler og sælger vi vores egne Intercom systemer under brandet Vingtor-Stentofon. Vores styrke er design og kvaliteten af vores lyd, opkalds-tid, fleksibilitet og mulighederne for integration med andre kommunikationssystemer.

Vi leverer intercom løsninger til bl.a. uddannelsesinstitutioner, lufthavne, hoteller, finanssektoren, beredskab, parkerings-anlæg, butikscentre og mange andre industrier med behov for effektiv intern kommunikation og adgangskontrol.

Se produkter på vores globale website zenitel.com

Oplev IC-Edge - Ny intelligent kommunikationsløsning

IC-Egde er en ny intelligent intercom kommunikationsløsning. Uden brug af server-systemer og i få, simple trin, sikrer du en effektiv, fleksibel løsning, der kan integreres med andre kommunikations-systemer. Med klar lyd og tilgængelighed, helt ud i yderste led, hvor end man befinder sig.

Download IC-Edge brochure

Besøg også vores IC-Edge website hvor du finder mere information om løsninger og produkter

Løsninger og fordele

Adgangskontrol ved indgange og afspærringer

Vores intercom stationer giver dig mulighed for at identificere besøgende via både lyd og video og guide dem videre, til hvor de skal være. Vi leverer klar og tydelig lyd uanset baggrundsstøj.

Information og nødopkald

Vores intercom stationer sikre kommunikation til og fra fællesarealer, mødelokaler og andre centrale lokaler i hele bygningen, så du kan give ansatte og besøgende vigtige oplysninger hurtigt og klart.

Receptionsområder

Ud over at give dig mulighed for at besvare opkald, gør vores stationære intercom stationer det enkelt at foretage og udsende Public Announcement. Og med  Zenitel Mobile-app øger du fleksibiliteten ved muligheden for at viderestille opkald fra dit skrivebord til din mobiltelefon.

Elevatorer

I tilfælde af nødsituationer eller tekniske vanskeligheder med dine elevator-systemer, hjælper vores indbyggede intercom-systemer øjeblikkeligt med automatiske meddelelser der fortæller folk, at hjælp er på vej. Dernæst kan personalet kommunikere med dem, der har behov for hjælp.

Beredskab

Uanset om du skal kommunikere generel information ud i hele bygningen eller til specifikke sektioner eller områder, så har vi produkter og løsninger der dækker dine behov. Vores løsninger hjælper dig også med at reagere på nødsituationer med både forindspillede og manuelle meddelelser.

Integration med øvrige sikkerhedssystemer

Audio tilføje værdi til enhver sikkerhedsforanstaltning og den lydkvalitet, vi leverer, kan give dig øget interaktion i mange sikkerhedssituationer. Vi sikrer samtidig, at vores løsninger kan integreres med en lang række af andre førende sikkerhedssystemer der giver øget sikkerhed, enkelhed og lettere administration af alle sikkerhedssystemer.

Vi leverer

Overlegen lydkvalitet

Din evne til at høre, blive hørt og blive forstået i nødsituationer er afgørende.

Zenitels intelligente kommunikationssystemer anvendes over hele verden på grund af deres uovertrufne lyd og lydkvalitet.

Skalerbarhed

Dine kommunikationsbehov kan forandres og vokse over tid. Vores løsninger er skalerbare, så de kan møde både dine nuværende og fremtidige behov.

Integreret kommunikation

Den nye generation af intelligente kommunikationssystemer tilbyder  problemfri integration til andre krævende kommunikations- og sikkerhedsløsninger ved at understøtte åbne IP standarder og en lige-ud-af-boksen løsning.

Sikkerhed

Vores løsninger opfylder IT-kravene til missionskritiske systemer – de er ikke kun meget tilgængelige, pålidelige, skalerbare og lette at vedligeholde, men giver dig også tilstrækkeligt værn mod trusler og angreb udefra.

DOWNLOAD DATABLADE/BROCHURE

Løsningsbeskrivelse – Uddannelses faciliteter

Løsningsbeskrivelse – Skoler og børnehaver

Løsningsbeskrivelse – Universiteter o. lign

Løsningsbeskrivelse – Sikring af bygninger

Løsningsbeskrivelse – Elevatorer

Løsningsbeskrivelse – Elevatorer – Audio

Løsningsbeskrivelse – Jernbaner/stationer

Løsningsbeskrivelse – Jernbaner/stationer Infrastruktur

Løsningsbeskrivelse – Parkeringsanlæg

Løsningsbeskrivelse – Tunnel

Løsningsbeskrivelse – Sundhedssektor

Løsningsbeskrivelse – Lufthavne

IC-Edge – Brochure

IC-Edge – Quick Guide

Kontakt

Du kan kontakte Zenitel Denmark A/S

  • +45 4343 7411
  • info.denmark@zenitel.com
  • Herstedøstervej 27-29 st. - 2620 Albertslund

Send en forespørgsel

Brug denne formular hvis du ønsker at blive kontaktet. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer, med mindre weekender eller helligedage.