Kommunikationsløsninger til marine og offshore industrien

Zenitel har leveret kommunikations-udstyr til marine og offshore industrien i mere end et halvt århundrede.  Vi er kendt for at levere de mest fleksible, pålidelige og avancerede kommunikations-systemer, ved at levere integrerede, typegodkendte og certificerede systemer til kritisk kommunikation, data, sikkerhed og entertainment.

Med vores egne globale brands Vingtor-Stentofon og Phontech – og som certificeret Motorola og Peltor resellers – leverer vi integreret og sikker kommunikation til hele marine og offshore industrien. Fra Maritime PABX- og PAGA-systemer til Infotainment / IPTV-systemer til analoge eller VoIP-telefoni-systemer, Master Clock-systemer og meget mere.

 • UHF/VHF RADIOKOMMUNIKATION
 • PUBLIC ADDRESS & GENERAL ALARM SYSTEM
 • HØJTTALERE
 • TALK-BACK SYSTEMER
 • BATTERILØSE TELEFON SYSTEMER
 • SOUND RECEPTION SYSTEMER
 • MASTER CLOCK SYSTEMS
 • VIDEOOVERVÅGNING / CCTV
 • ONBOARD ENTERTAINMENT
 • DECT
 • SYSTEM INTEGRATION

Løsninger og fordele

Kommunikationsløsninger til energi og offshore industrien

Zenitel har bevist at være en pålidelig partner indenfor onshore og offshore industrien med mange store leverancer af kommunikationsudstyr, der sikrer kommunikation og sikkerhed både indendørs og udendørs. Vi ved, at sikkerhed og effektivitet af din mest værdifulde ressource – dine medarbejdere – er nøglen til succes.

Kommunikationsløsninger til Marine

Vi har udstyret mere end 30.000 fartøjer over hele verden med sikkert maritimt kommunikations-udstyr. Vi er kendt for at levere de mest fleksible, pålidelige og avancerede maritime kommunikations-systemer, ved at levere integrerede, typegodkendte og certificerede systemer til kritisk kommunikation, data, sikkerhed og entertainment.

Global Service og Support

Zenitel har en global tilstedeværelse med salgs- og servicekontorer i 12 lande verden over, på alle kontinenter. Og med et omfattende, verdensomspændende partnernetværk sikrer vi adgang til hurtig support og service.  Vi har over 90 højt kvalificerede tekniske ingeniører over hele verden, klar til at supportere dit maritime kommunikations-udstyr. Vi tilbyder også kundeservice der spørgsmål og giver support angående dine kommunikations-systemer, leveret af Zenitel.

Certificerede og godkendte løsninger

Zenitel leverer maritime kommunikations-systemer, der er i overensstemmelse med reglerne i alle større klassificerings-selskaber. Vores produkter testes bl.a. i henhold til IEC 60945, IEC 60533 og IACS og overholder gældende SOLAS-regler for onboard kommunikations-systemer. Uanset om du er på udkig efter udstyr til en nybygning eller til retrofit har vi en løsning der tilfører værdig – økonomisk som operationelt.

Vi leverer

Overlegen lydkvalitet

Din evne til at høre, blive hørt og blive forstået i nødsituationer er afgørende. Zenitels intelligente kommunikationssystemer anvendes over hele verden på grund af deres uovertrufne audio og lydkvalitet.

Integreret kommunikation

Den nye generation af intelligente kommunikationssystemer tilbyder problemfri integration til andre krævende kommunikations- og sikkerhedsløsninger ved at understøtte åbne IP standarder og en lige-ud-af-boksen løsning.

Skalerbarhed

Dine kommunikationsbehov kan forandres og vokse over tid. Vores løsninger er skalerbare, så de kan møde både dine nuværende og fremtidige behov.

Sikkerhed

Vores løsninger opfylder IT-kravene til missionskritiske systemer – de er ikke kun meget tilgængelige, pålidelige, skalerbare og lette at vedligeholde, men giver dig også tilstrækkeligt værn mod trusler og angreb udefra.

Zenitel er specialister i at levere intelligente kommunikationsløsninger, der giver dig mulighed for at høre, blive hørt og forstået - hver gang.

Kontakt os

DOWNLOAD DATABLADE/BROCHURER

Katalog – Vingtor-Stentofon Phontech Maritime & Energy