Intelligente kommunikationsløsninger

Et grundlæggende behov for enhver organisation er tydelig og klar kommunikation. Det leverer Zenitel Denmark A/S.

 

Alsidige og intelligente kommunikationsløsninger

Vi har gjort det til vores mission, at levere den højeste kvalitet af intelligente kommunikationsløsninger der er til rådighed på markedet, med den lavest mulige indvirkning på miljøet. Og til løbende at forbedre vores partners og kunders oplevelser af samarbejde og leverancer. Vores løsninger kan enten være 1-vejs kommunikation som udsendelse af alarmer eller Public Address meddelelser, eller løsninger som er 2-vejs kommunikation hvor det er muligt at modtage og sende meddelelser til en eller flere:

  • Intercom systemer (Adgangskontrol, overvågning og sikkerhedssystemer)
  • Public Address & General Alarm systemer
  • 2-vejs radio kommunikation
  • DAS (Distributed Antenna Systems)
  • Systemintegration

Zenitels egne produkter sælges under Vingtor-Stentofon og Phontech brandet, men vi samarbejder og integrerer også med en lang række 3. parts systemer og produkter. Hos Zenitel er vi overbeviste om, at udviklingen i vores kunders behov bliver mere og mere komplekse kommunikationsløsninger. Vi står parate til at hjælpe vores kunder med disse udfordringer.

Mission critical og business critical kommunikationsløsninger

Zenitel leverer kommunikationsløsninger til alle erhverv og offentlige myndigheder, hvor professionel kommunikation er vital for en optimal og effektiv drift, eller vital når der er menneskeliv på spil. Vi leverer bl.a. til den maritime branche, Olie & Gas industri, forsyningsvirksomheder, lufthavne, hospitaler, indkøbscentre, transportsektoren, finanssektoren, parkeringsanlæg, sportsarenaer og bygninger med behov for adgangskontrol, overvågning og sikkerhedssystemer.

Læs mere om Zenitel Group her (du linkes videre til vores globale website)