Public Address og General Alarm systemer
Underretning af mange mennesker, på kortest mulig tid.

Zenitel udvikler Public Address og General Alarm løsninger, der er tilpasset vores kunders behov. Vi leverer løsninger til boreplatforme, lufthavne, stadions, uddannelsesinstitutioner, hoteller, indkøbscentrer og andre lignende steder, hvor sikkerhed er af stor betydning. Som leverandør af sikker kommunikation leverer vi effektive informations- og alarmering-systemer, der kan bidrage til optimering af driften. Og ikke mindst til at redde liv i en kritisk situation.

I nogen sammenhænge bliver Public Address og General Alarm systemer også kaldt PA/GA eller Public Announcement systemer. Princip og formål er det samme: at underrette mange mennesker, på kortest mulig tid.

Se produkter på vores globale website zenitel.com

Fleksible PA/GA systemer

Zenitel udvikler Public Address og General Alarm løsninger, der er tilpasset vores kunders behov.  Vi leverer løsninger til boreplatforme, lufthavne, stadions, uddannelsesinstitutioner, hoteller, indkøbscentrer og andre lignende steder, hvor sikkerhed er af stor betydning. Som leverandør af sikker kommunikation leverer vi effektive informations- og alarmering-systemer, der kan bidrage til optimering af driften. Og ikke mindst til at redde liv i en kritisk situation.

I nogen sammenhænge bliver Public Address og General Alarm systemer også kaldt PA/GA eller Public Announcement systemer. Princip og formål er det samme: at underette mange mennesker, på kortest mulig tid.

Se løsninger og produkter på vores globale website zenitel.com

Højttalersystemer til

Lufthavne

Metro- og togstationer

Butikscentre og detailhandel

Skoler og uddannelsesinstitutioner

Bygninger, Stations mv.

Marine og offshore industrien

Vi leverer

Overlegen lydkvalitet

Din evne til at høre, blive hørt og blive forstået i nødsituationer er afgørende.

Zenitels intelligente kommunikationssystemer anvendes over hele verden på grund af deres uovertrufne lyd og lydkvalitet.

Skalerbarhed

Dine kommunikationsbehov kan forandres og vokse over tid. Vores løsninger er skalerbare, så de kan møde både dine nuværende og fremtidige behov.

Integreret kommunikation

Den nye generation af intelligente kommunikationssystemer tilbyder  problemfri integration til andre krævende kommunikations- og sikkerhedsløsninger ved at understøtte åbne IP standarder og en lige-ud-af-boksen løsning.

Sikkerhed

Vores løsninger opfylder IT-kravene til missionskritiske systemer – de er ikke kun meget tilgængelige, pålidelige, skalerbare og lette at vedligeholde, men giver dig også tilstrækkeligt værn mod trusler og angreb udefra.

DOWNLOAD DATABLADE/BROCHURE

Katalog – Exigo IP Public Address System

Datablad – EXIGO IP Public Adress System

Datablad – SPA Public Adress System

Kontakt

Du kan kontakte Zenitel Denmark A/S

  • +45 4343 7411
  • info.denmark@zenitel.com
  • Herstedøstervej 27-29 st. - 2620 Albertslund

Send en forespørgsel

Brug denne formular hvis du ønsker at blive kontaktet. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer, med mindre weekender eller helligedage.