Radio kommunikation
- Sikkert, effektivt, stabilt og en central del af hverdagen

Uanset hvor vi ser os omkring, er 2-vejs radio kommunikation en central del af hverdagen. Det er sikkert, effektivt og stabilt og det anvendes af rigtig mange faggrupper, på mange forskellige arbejdspladser. Radiokommunikation er hurtig og effektiv kommunikation.

Ved kun ét enkelt tryk etableres der omgående kontakt til én eller flere brugere. Der er altid forbindelse og ingen optagemelding. Det øger sikkerheden og effektiviteten. Ikke mindst blandt de mange faggrupper, hvor det er nødvendigt med hurtig kommunikationen og i situationer, hvor der kan være menneskeliv på spil.

Med minimale driftsomkostninger, kompakt udstyr der holder i årevis og ubegrænset taletid, er radiokommunikation en økonomisk god løsning.

Radioer, repeater og tilbehør

Med mere end 100 års erfaring på området tør vi godt kalde os for specialister i Land mobil radiokommunikation. Vi leverer DMR, TETRA og UHF/VHF Radioløsninger til Lufthavne, Skibsfart, Havne, Produktionsvirksomheder, Forsyningsselskaber, Beredskaber, Sportsarenaer, Forlystelsesparker, Sikkerhedsvagter, Hoteldrift og mange andre faggrupper.

Vi sørger også for at radio kommunikationen dækker der hvor den skal. Ude som inde. Læs mere om vores løsninger inden for Distribueret Antenne Systemer (DAS)

DMR Teknologi - Land mobil Radio systemer

Med DMR teknologi kombinerer du alt det bedste fra traditionelle 2-vejs radioer med digital teknologi. De grundliggende funktioner er forbedrede (lyd, rækkevidde, taletid, vandtæt) og en række nye avancerede funktioner gør kommunikationen langt mere effektiv og sikker (GPS, tekst, telemetri). Med IP-konnektivitet, kan dine basestationer kobles sammen via IP-adresser over internettet. Det giver helt nye muligheder for at udbrede dækningsområdet.

TETRA Teknologi - Missions kritisk radiokommunikation

TETRA  er en international standard for digital radiokommunikation.  Teknologien bag TETRA (Terrestrial Trunked Radio), der er udviklet med udgangspunkt i beredskab og politi, har en række fordele, der har medført, at standarden har vundet indpas blandt millioner af professionelle brugere af radiokommunikation. I dag har TETRA-standarden således fornyet og effektiviseret kommunikationen inden for områder som forsyning, transport, fragt, havne, lufthavne, vagt- og sikkerhed, hjemmepleje, indkøbscentre m.fl .

Radio Infrastruktur og dækning

Zenitel etablerer og sikrer din kommunikationsløsning optimal dækning og rækkevidde. Vi kender dagens krav, og er eksperter i at få radiobølgerne til at finde sin vej rundt – ude og inde – uanset hvilken platform din kommunikations-teknologi er baseret på.

Certificeret Motorola Reseller

Som akkrediteret og certificeret Motorola Resellerbenytter vi Motorola Radio-produkter i mange af vores løsninger. Uanset størrelse, platform eller dækningsområde har vi en løsning, repeater-udstyr, radioer og tilbehør, der dækker behovet.

 Motorola Radio-produkter 

Læs mere om Motorola Solutions

Kontakt

Du kan kontakte Zenitel Denmark A/S via disse kanaler:

  • +45 4343 7411
  • info.denmark@zenitel.com
  • Herstedøstervej 27-29 st.

Send en forespørgsel

Brug denne formular hvis du ønsker at blive kontaktet. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer, medmindre weekender eller helligdage.