Intercom samtaleanlæg

Intercom løsninger

Intercom – samtaleanlæg til mange formål

 

Samtaleanlæg, dørtelefonsystem, port- og gateanlæg.

Intercom systemer er kort sagt et 2-vejs kommunikationssystem, der anvendes til en lang række formål. Intercom anvendes blandt andet til intern kommunikation i virksomheder og som  samtaleanlæg og dørtelefonsystemer. Eksempelvis til skoler og uddannelsesinstitutioner, læge- og tandlægeklinikker, hospitaler, fængsler, politistationer, porte og gate-anlæg.

Intercom imageHos Zenitel udvikler og sælger vi vores egne Intercom systemer under brandet Vingtor-Stentofon. Vores styrke er helt klart design og kvaliteten af vores lyd, opkalds-tid og fleksibilitet, der er svære at matche.

Vi leverer intercom løsninger til bl.a. parkerings-anlæg, uddannelsesinstitutioner, lufthavne, hoteller, finanssektoren og butikscentre. Eller alle andre industrier med behov for effektiv intern kommunikation og adgangskontrol.

En af vores specialer er Critical Communications over IP (CCoIP). En løsning der har egenskaber og funktioner, der er så avancerede, at vores systemer er implementeret og dokumenteret i de mest krævende miljøer.

 

IC-EDGE – Fremtidens intelligente kommunikations-platform

Med Zenitels nye IC-EDGE platform introducerer vi et paradigmeskifte i den måde, intelligente kommunikations-systemer implementeres, integreres og anvendes. Hvis du vil vide mere, kan du klikke her for at besøge vores kampagne mikrosite www.icedge.com eller kontakt os på email eller telefon.

Hello Future

 

Nedenfor finder du information om vores øvrige intercom systemer – klik på links og find detaljeret produktinformation på vores globale website zenitel.com.

AlphaCom – IP og analog Intercom Server System

Vingtor-Stentofon AlphaCom XE er sandsynligvis det mest avancerede VoIP-kommunikationssystem på markedet i dag, som gør det muligt for dit kommunikation og sikkerhedssystem at fungere på den mest effektive og hurtigste måde under kritiske situationer.

Læs mere 

ACM – Integrated Maritime Communication Systems

Vores typegodkendte ACM-system forener og forbedrer et fartøjs sikkerhedssystemer ved at levere enestående kommunikation om bord på.

Læs mere

 

SIP Intercom

Vores IP-produktsortiment i SIP-mode er et resultat af vores dedikation til at give vores kunder de bedste og mest innovative produkter, der fungerer overalt i ethvert iPBX-system.

Læs mere

 

Intercom anlæg
Pulse – Serverløs IP Intercom System

Vingtor-Stentofon Pulse er en ideel økonomisk løsning til de mindre kommunikationskrav. Systemet tillader så få som to intercom-stationer og kan skaleres i overensstemmelse med dine behov.

Læs mere

Intercom anlæg
 

 

Share: