Public Address og General Alarm

Public Address og General Alarm systemer 

Underretning af mange mennesker, på kortest mulig tid.


Kundetilpasset løsninger

Zenitel udvikler Public Address og General Alarm løsninger, der er tilpasset vores kunders behov.  Vi leverer løsninger til boreplatforme, lufthavne, stadions, uddannelsesinstitutioner, hoteller, indkøbscentrer og andre lignende steder, hvor sikkerhed er af stor betydning. Som leverandør af sikker kommunikation leverer vi effektive informations- og alarmering-systemer, der kan bidrage til optimering af driften. Og ikke mindst til at redde liv i en kritisk situation.

I nogen sammenhænge bliver Public Address og General Alarm systemer også kaldt PA/GA eller Public Announcement systemer. Princip og formål er det samme: at underette mange mennesker, på kortest mulig tid.

Public Address markets
Fleksible systemer

Public Address SystemerZenitel udvikler og leverer 3 fleksible og robuste systemer til at dække områder, hvor Public Address og General Alarm er påkrævet. Vi er samtidig en af de få virksomheder på vores markeder, der kan levere fuldt integrerede kommunikations-platforme, der også inkluderer intercom og 2-vejs radiosystemer.

Ved at tilbyde integrerede, typegodkendte og certificerede systemer til kommunikation, data, sikkerhed og underholdning i mere end 70 år har vi fået ry som leverandør af de mest fleksible, pålidelige og avancerede kommunikations-systemer.

Klik på nedenstående link for produktinformation om vores  Public Address og General Alarm systemer. Du linkes videre til vores globale website.

PHONETECH Compact Serie
for intern og extern 2-vejs kommunikation (Marine godkendt) Designet til at imødekomme krav til håndtering af alarm og meddelelser ombord mobile og faste offshore enheder. – læs mere på vores global website

VINGTOR –STENTOFON SPA-Serien
Omkostningseffektiv, integreret og godkendt PA/GA-løsning for Maritim brug – læs mere på vores global website

VINGTOR-STENTOFON EXIGO serie
Exigo er er vores mest avancerede og fleksible løsning. Det er IP baseret og skalerbart for tilpasning til alle behov.  – læs mere på vores globale website

 

 

Kontakt os for mere information om vores Public Address løsninger

Hvad har du brug for mere information om Push-to-talk muligheder eller hjælp til din løsning? Så kontakt os gerne via telefon +45 4343 7411 eller eller send os en  e-mail . Vi skræddersyer og tilpasser løsninger til dit specifikke behov.

Kontakt Zenitel

Share: