Push-to-Talk løsninger

Gruppeopkald

Push-to-Talk Gruppeopkald via mobiltelefon   

Med Push-to-Talk teknologi gør vi din mobiltelefon til en walkie-talkie. 

 

GruppeopkaldIdeel til alle faggrupper

Teknologien Push-to-Talk er ideel til alle faggrupper der opererer over større områder, hvor gruppeopkald og individuelle opkald, bidrager til en effektiv drift. Eksempelvis i lufthavne, vagt og sikring industrien, transportbranche, hjemmepleje, rengørings-firmaer. Eller andre industrier, hvor der er behov for hurtig kommunikation til en eller flere grupper, når en opgave skal løses.

Med et tryk på en enkelt tast, kan du via mobiltelefonen tale i grupper eller en-til-en. Grupperne kan være så store, som du kan ønsker og de kan kommunikere med hinanden. Løsningen fungerer sammen med alle mobiloperatører. Du kan også forbinde computere og dine almindelige radioer til gruppen.

 

Økonomisk

I de områder hvor egen radiokommunikation infrastruktur ikke dækker, tager mobiltelefon og mobilnetværk over. Push-to-talk-løsning er derfor en omkostnings-effektiv løsning, hvor du undgår at investere i en udvidelse af dit radiosystem for at kommunikere med mange brugere i større områder.

Læs her om Motorolas Push-to-talk løsninger

Kontakt os for mere information om vores Push-to-Talk løsninger

Hvad har du brug for mere information om Push-to-talk muligheder eller hjælp til din løsning? Så kontakt os gerne via telefon +45 4343 7411 eller eller send os en  e-mail . Vi skræddersyer og tilpasser løsninger til dit specifikke behov.

Kontakt Zenitel

OM ZENITEL:

Zenitel gruppen leverer intelligente kommunikations-løsninger til virksomheder og organisationer, hvor kommunikation er vital for en optimal og effektiv drift. Og hvor der er menneskeliv på spil. Vi er eksperter i at levere kommunikations-løsninger, der giver mulighed for at høre, blive hørt og forstået – hver gang.

Hos Zenitel anvender vi de nyeste og mest velegnede teknologier. Med dem designer vi intelligente kommunikations-løsninger til brug i mange forskelligartede miljøer. Vi benytter bl.a. digital DMR og TETRA Radiokommunikation, IP, Voice over IP, LAN, SIP, Bluetooth og Push-To-Talk teknologi.

Som ekspert på området sørger Zenitel for, at dine kommunikations-løsninger integreres i en fælles løsning. Det vil sige hvor flere forskellige løsninger kan kommunikere med hinanden og virker når de skal.

Share: