Radio kommunikation

Radio løsninger

Radio kommunikation 

Sikkert, effektivt og stabilt – og en central del af hverdagen

 

Effektivt, sikkert og økonomisk

Uanset hvor vi ser os omkring, er 2-vejs radio kommunikation en central del af hverdagen. Det er sikkert, effektivt og stabilt og det anvendes af rigtig mange faggrupper, på mange forskellige arbejdspladser. Radiokommunikation er hurtig og effektiv kommunikation. Ved kun ét enkelt tryk etableres der omgående kontakt til én eller flere brugere. Der er altid forbindelse og ingen optagemelding. Det øger sikkerheden og effektiviteten. Ikke mindst blandt de mange faggrupper, hvor det er nødvendigt med hurtig kommunikationen og i situationer, hvor der kan være menneskeliv på spil. Med minimale driftsomkostninger, kompakt udstyr der holder i årevis og ubegrænset taletid, er radiokommunikation en økonomisk god løsning.

 

Radioer, repeater og tilbehør

Med mere end 100 års erfaring på området tør vi godt kalde os for specialister i Land mobil radiokommunikation. Vi leverer DMR, TETRA og UHF/VHF Radioløsninger til Lufthavne, Skibsfart, Havne, Produktionsvirksomheder, Forsyningsselskaber, Beredskaber, Sportsarenaer, Forlystelsesparker, Sikkerhedsvagter, Hoteldrift og mange andre faggrupper.

Vi sørger også for at radio kommunikationen dækker der hvor den skal. Ude som inde. Læs mere om vores løsninger inden for Distribueret Antenne Systemer (DAS)

 

Motorola Reseller

Som akkrediteret og certificeret Motorola Reseller benytter vi Motorola Radio-produkter i mange af vores løsninger. Uanset størrelse, platform eller dækningsområde har vi en løsning, repeater-udstyr, radioer og tilbehør, der dækker behovet.

Læs mere om Motorola Solutions
Læs mere om vores radioløsninger på vores globale website 

 

 

Share: