System Integration

System integration af kommunikations-løsninger

 

Vi samler alt kommunikation i ét system

Zenitel gruppen leverer intelligente kommunikations-løsninger til virksomheder og organisationer, hvor kommunikation er vital for en optimal og effektiv drift, og hvor der er menneskeliv på spil. Vi er eksperter i at levere kommunikations-løsninger, der giver mulighed for at høre, blive hørt og forstået – hver gang.

Når der skal vælges et kommunikationssystem, der skal håndtere kritiske operationer i krævende miljøer, er integration og harmonisering med andre sikkerheds-systemer, vigtigt. Som ekspert på området sørger Zenitel for, at dine kommunikationsløsninger integreres i en fælles løsning, hvor flere forskellige løsninger kan kommunikere med hinanden og virker når de skal. Vores styrke er en kombineret produktportefølje fra software til hardware og specialister med stærk knowhow om integration af kommunikations-systemer.

Systemer der arbejder sammen

Vi skaber gnidningsfri interoperabilitet – dvs. produkters, systemers og processers evne til at kommunikere og arbejde sammen til at løse en fælles opgave. Vi integrerer tale og data, skaber mobile adgang til databaser, sikrer direkte kommunikation mellem mobile enheder og central. Alt med det for øje, at forbedre og/eller forenkle alle arbejdsprocesser og øge sikkerheden.

Bygget på vores erfaring og knowhow inden for radio teknologi, software applikationer og intercom systemer forsøger vi konstant at tilføre merværdi til enhver standard kommunikations-løsning.  Vi råder over vores egen udviklingsafdeling og vores ingeniører og specialister har ekspertkompetencer inden for alle vore markeds områder.

 

Kontakt os for mere information om integration af dine kommunikations-løsninger
Har du brug for mere information eller hjælp til din løsning? Så kontakt os gerne via telefon +45 4343 7411 eller eller send os en e-mail . Vi skræddersyer og tilpasser løsninger til dit specifikke behov. Kontakt Zenitel

Zenitel Denmark A/S er en del af Zenitel gruppen og er markedsledende inden for løsninger til ”kritisk” kommunikation. Vi definerer begrebet ‘kritisk’ som enhver situation, hvor kommunikationsløsningen opfylder behovet for at høre, blive hørt og blive forstået hver gang, er afgørende.System integration

 

 

Share: