Løsninger til Hospitaler og Sundhedssektoren

Behovet for klar og effektiv kommunikation på hospitaler, plejehjem og andre sundhedsfaciliteter, har aldrig været vigtigere end det er i dag, hvor b.la. behovet for at begrænse den fysiske kontakt mellem personale, patienter og besøgende, har fået høj prioritet.

Zenitel har i årtier leveret kommunikationsløsninger til hospitaler og andre sundhedsinstitutioner. I betragtning af de særlige overvejelser, der skal tages under eksempelvis pandemier, er det værd at undersøge den rolle, nogle af disse kommunikationsløsninger kan spille for, at for at undgå spredning af uønsket virus og for at skabe effektive arbejdsgange for de ansatte.

Se produkter på vores globale website zenitel.com

Løsninger og fordele

Besøgskontrol

Intercom enheder og højttalere ved døre og indgange tillader kommunikation med patienter og besøgende, inden der gives adgang til områder. Administrativt personalet kan kommunikere med patienter og besøgende uden behov for fysisk kontakt under screening processen, for adgang til området. Intercom-stationerne kan aktiveres af en albue eller fodkontakt for at reducere risikoen for smitte

Receptionsområder

Administrativt personalet kan kommunikere med patienter og besøgende uden behov for ansigt-til-ansigt-kommunikation under screening processen for adgang til området.

Adgangskontrol til særlige områder

Adgang til særlige kritiske områder som sterile rum kan overvåges og begrænses via intercom enheder der sikrer, at kun dem der er autoriseret til at komme ind, har adgang.

Operationsrum og sterile rum

Vores intercom stationer til sterile rum er lette at rengøre, tåler de fleste kemikalier og er resistent over for bakterier og andre forureninger. De kan anvendes i isolationsstuer og give patienter mulighed for at kommunikere med personale imens mulighed for effektiv desinfektion opretholdes.

Integration med Nurse Call, Telefon og Radio Systemer

Effektiv kommunikation både i hverdags- og i akutsituationer

Vores intercom stationer til sterile rum er lette at rengøre, tåler de fleste kemikalier og er resistent over for bakterier og andre forureninger. De kan anvendes i isolationsstuer og give patienter mulighed for at kommunikere med personale imens mulighed for effektiv desinfektion opretholdes.

Vi leverer

Overlegen lydkvalitet

Din evne til at høre, blive hørt og blive forstået i nødsituationer er afgørende.

Zenitels intelligente kommunikationssystemer anvendes over hele verden på grund af deres uovertrufne lyd og lydkvalitet.

Skalerbarhed

Dine kommunikationsbehov kan forandres og vokse over tid. Vores løsninger er skalerbare, så de kan møde både dine nuværende og fremtidige behov.

Integreret kommunikation

Den nye generation af intelligente kommunikationssystemer tilbyder  problemfri integration til andre krævende kommunikations- og sikkerhedsløsninger ved at understøtte åbne IP standarder og en lige-ud-af-boksen løsning.

Sikkerhed

Vores løsninger opfylder IT-kravene til missionskritiske systemer – de er ikke kun meget tilgængelige, pålidelige, skalerbare og lette at vedligeholde, men giver dig også tilstrækkeligt værn mod trusler og angreb udefra.

DOWNLOAD DATABLADE/BROCHURE

Løsningsbeskrivelse – Hospitaler og Sundhedssektor

Kontakt

Du kan kontakte Zenitel Denmark A/S

  • +45 4343 7411
  • info.denmark@zenitel.com
  • Herstedøstervej 27-29 st. - 2620 Albertslund

Send en forespørgsel

Brug denne formular hvis du ønsker at blive kontaktet. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer, med mindre weekender eller helligedage.