Intelligente kommunikationsløsninger til skoler, gymnasier og universiteter

Hvad gør man, hvis en væbnet person pludselig trænger ind på en skole? Eller hvis der pludselig indløber en terrortrussel mod skolen? I sådanne kritiske situationer er intelligente kommunikationssystemer et altafgørende element for at skabe sikkerhed for studerende, lærer og øvrigt personale.

Ved at installere vores IP-intercom og højttaler kommunikationssystemer kan du se og høre, hvad der sker rundt i området, kontrollere adgange og give øjeblikkelige instrukser til alle og derved skabe et et mere sikkert og trygt miljø for alle på uddannelsesinstitutionen.

Løsninger og fordele

Beskyttelse af studerende med adgangskontrol

Uventede besøg forekommer hele tiden. For at styrke adgangskontrollen har mange skoler og universiteter installeret vores intercom enheder ved indgange og porte. Elever og personale skal bruge dem til at få adgang til bygning i skoletiden.

Højttaler udkald til generel information og nødsituationer

Uanset om du skal kommunikere generel information ud til hele skolen eller til bestemte sektioner, så har vi produkter og løsninger der dækker dine behov. Vores løsninger hjælper dig også med at reagere på nødsituationer med både forindspillede og manuelle meddelelser.

Administration og skolekontorer

Ud over at give dig mulighed for at besvare opkald, gør vores stationære intercom stationer det enkelt at foretage og udsende Public Announcement. Og med  Zenitel Mobile-app, hvor du kan viderestille opkald fra dit skrivebord til din mobiltelefon, øger du fleksibiliteten.

Effektiv kommunikation med lærere og studerende

Vi leverer brugervenlige intercom løsninger og produkter i høj kvalitet til klasseværelser, laboratorier, fællesarealer mv. De hjælper dig med at skabe effektiv kommunikation i den daglig drift og håndtering af alle nødsituationer.

Beredskab og nødopkald

Vores intercom enheder sikrer kommunikation til og fra fællesarealer, klasseværelser og andre centrale steder på hele skolen. Således sikrer vi dig, at du kan give vigtige oplysninger hurtigt og tydeligt, og at lærere og studerende har let adgang til hjælp, hvis de står over for truende situationer.

DOWNLOAD DATABLADE/BROCHURER

Løsningsbeskrivelse – Uddannelses faciliteter

Løsningsbeskrivelse – Skoler og børnehaver

Løsningsbeskrivelse – Universiteter o. lign

Løsningsbeskrivelse – Sikring af bygninger

IC-Edge – Fremtidens Intelligente kommunikation

Vi leverer

Overlegen lydkvalitet

Din evne til at høre, blive hørt og blive forstået i nødsituationer er afgørende.

Zenitels intelligente kommunikationssystemer anvendes over hele verden på grund af deres uovertrufne audio og lydkvalitet.

Integreret kommunikation

Den nye generation af intelligente kommunikationssystemer tilbyder problemfri integration til andre krævende kommunikations- og sikkerhedsløsninger ved at understøtte åbne IP standarder og en lige-ud-af-boksen løsning.

Skalerbarhed

Dine kommunikationsbehov kan forandres og vokse over tid. Vores løsninger er skalerbare, så de kan møde både dine nuværende og fremtidige behov.

Sikkerhed

Vores løsninger opfylder IT-kravene til missionskritiske systemer – de er ikke kun meget tilgængelige, pålidelige, skalerbare og lette at vedligeholde, men giver dig også tilstrækkeligt værn mod trusler og angreb udefra.

Kontakt

Du kan kontakte Zenitel Denmark A/S

  • +45 4343 7411
  • info.denmark@zenitel.com
  • Herstedøstervej 27-29 st. - 2620 Albertslund

Send en forespørgsel

Brug denne formular hvis du ønsker at blive kontaktet. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer, med mindre weekender eller helligedage.